Samsung Galaxy S9 krijgt een enkele camera

Samsung Galaxy S9 achterkant

Zoals altijd lekken er veel foto’s en specificaties uit van de nieuwe Samsung Galaxy toestellen. Deze keer is er een foto verschenen van de achterkant van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Of deze foto’s daadwerkelijk echt zijn kunnen we niet vertellen, want met Photoshop is het heel erg makkelijk om de foto te manipuleren.

Samsung Galaxy S9 achterkant

Op deze foto zie je twee verschillende camera indelingen. Het gaat hier om de achterkant van de kleinere Samsung Galaxy S9 en de grotere Samsung Galaxy S9 Plus. Het lijkt erop dat de kleinere Galaxy S9 een enkele camera krijgt met daaronder een vingerafdrukscanner. De S9 Plus krijgt een dubbele camera en net zoals de kleinere verrise komt daaronder de vingerafdrukscanner. Verder verwachten we dat de Galaxy S9 Plus 6GB aan RAM geheugen krijgt en de kleinere S9 krijgt 4GB aan RAM geheugen.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze twee Galaxy S9 toestellen gelanceerd worden. Volgens de nieuwste geruchten worden deze toestellen gelanceerd tijdens MWC in februari 2018. Daarnaast zijn er geruchten die beweren dat de toestellen worden gelanceerd tijdens CES 2018 en deze wordt gehouden in de tweede week van januari.

Add a Comment

0 Shares